Terug

Verhuurd Recreatiewoning Oostwoldjerweg, Siddeburen (70m2)


Omschrijving

Keurige en ruime gemeubileerde (recreatie)woning geschikt voor een of twee personen.
Gesitueerd achter een monumentale Oldambtster woonboerderij en op loopafstand van het dorp Siddeburen.
Gelegen aan de N33 op korte afstand van Delfzijl, Hoogezand en Groningen.

De woonboerderij staat helemaal vrij gelegen in het landschap en is omringd door een Engelse landschapstuin van maar liefst 10.000m2.
Het naast de woonboerderij gelegen kanaal biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld met een kano binnen een uur naar het Schildmeer te varen of een verkoelende duik te nemen.

Op een afstand van 300 meter bevindt zich een groot bos van ruim 100 hectare. Dit bos is vrij toegankelijk, ook met loslopende honden. In het bos kunnen verschillende hertenpopulaties, hazen en fazanten worden gespot.

Een ideale locatie voor tijdelijke bewoning voor mensen die als gevolg van een relatiebreuk of verlies van hun partner even afstand willen nemen en een rustige woonomgeving zoeken. Liefhebbers van rust, ruimte, privacy, natuur en vergezichten zullen deze woonomgeving zeker hoog waarderen.

Voldoende parkeerruimte direct bij de woning en medegebruik van de parkachtige tuin.

Indeling:
Entree, hal, badkamer (5m2: douchecabine, wastafel en wandtoilet, een volledig ingerichte woonkamer (25m2) met open keuken (6m2) en een grote slaapkamer (41m2) op de eerste verdieping met tweepersoonsbed en kledingkasten (kinderbed kan hier eventueel worden bijgeplaatst).

Medegebruik van gemeenschappelijke was- en droogruimte met wasmachine, vaatwasser en vriezer.

De kale maandhuur is exclusief een vast bedrag ad € 180,00 voor gas, water, elektriciteit, tv, internet, meubilair, stoffering, huisraad, gevel-, tuin- en terreinonderhoud en administratiekosten.
Exclusief gemeentelijke belastingen/heffingen.

Huisdieren zijn welkom.

Per 1 februari 2019 beschikbaar.

NB: Inschrijving bij de gemeente en huurtoeslag is mogelijk.

Foto's

foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen foto Oostwoldjerweg, Siddeburen

Informatie

Locatie Woonruimte Oppervlakte Kamers Prijs
Siddeburen
Oostwoldjerweg 5 D
Recreatiewoning 70m2 2 €520 p/m
excl.
Provincie Gemeente Oplevering Huurperiode Waarborgsom
Groningen Slochteren   Gemeubileerd  6 maanden en langer  €700 

Locatie

Delen

Acties