Terug

Nieuw Eengezinswoning Laan van het Kinholt, Emmen (100m2)


Omschrijving

Keurige, gerenoveerde en gemoderniseerde, tussenwoning met vrijstaande stenen schuur en een prachtige onderhoudsvrije tuin met terrassen gesitueerd op het zuiden.

Gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Emmerhout met veel groen en een divers winkelbestand.
Op 5 minuten fietsen van Emmen-centrum met een groot winkelbestand, diverse restaurants, het Atlas Theater, bioscoop en middelbare scholen. Openbaar vervoer per bus op loopafstand.

Indeling begane grond
Entree, hal, toilet met hangtoilet, ruime tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Op de vloer in de hal en woonkamer ligt laminaat en via de terrasdeur bereikt u vanuit de woonkamer de achtertuin met terrassen.

Indeling 1e verdieping
Ruime overloop met kastruimte, 3 slaapkamers, luxe badkamer voorzien van douchehoek met massagedouche, wastafelmeubel en hangtoilet en een wasruimte met alle witgoedaansluitingen.

Parkeergelegenheid nabij de woning.

Bezichtigingen kunnen niet voor 1 april 2019 worden georganiseerd.
Vanaf 1 april 2019 is de woning per direct, voor langere tijd, beschikbaar.

NB: Bij voorkeur géén (grote) huisdieren.

Foto's

foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen foto Laan van het Kinholt, Emmen

Informatie

Locatie Woonruimte Oppervlakte Kamers Prijs
Emmen
Laan van het Kinholt 186
Eengezinswoning 100m2 4 €750 p/m
excl.
Provincie Gemeente Oplevering Huurperiode Waarborgsom
Drenthe Emmen   Gestoffeerd  1 jaar en langer  €750 

Locatie

Delen

Acties