Terug

Optie Appartement Rijksstraatweg, Haren (30m2)


Omschrijving

Aan de Rijksstraatweg 132 in Haren bevindt zich in één gebouw, 4 zelfstandige appartementen, die in de sociale verhuur vallen. De huurtoeslag is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het pand is volledig geïsoleerd met overal dubbele beglazing. Op het dak liggen 4 zonnepanelen.

Het pand bevindt zich op de rand van het centrum van Haren, dus alles is op loopafstand. De bushalte (Haren, Raadhuisplein, Qbus lijn 50 Groningen - Assen) ligt op ongeveer 100 meter van het appartement. Voor parkeren in Haren bestaat een website: https://gemeente.groningen.nl/parkeren-in-haren. Omdat het pand net in het zogeheten schilgebied ligt, ontvangen de bewoners een gratis parkeerkaart voor het schilgebied. Met de fiets naar Groningen is trouwens normaal.


Het appartement dat nu vrijkomt is nummer 132A-2. Dit is een eenpersoons appartement met dakterras en ligt aan de achterzijde van het pand. De toegang is via de gezamenlijke entree met intercom en trapopgang naar de 1e verdieping.

Indeling: Het appartement is langwerpig, niet al te groot, maar alles zit er in. Via de hal, met apart toilet en fonteintje, kom je in de keuken (4-pits gastoestel, afzuigkap en wasmachine-aansluiting). Verder een doucheruimte met wastafel, een slaapruimte (8m2) en een lichte woonkamer (16m2) met terrasdeur naar het dakterras (9m2).

Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen (draai/kiepsysteem) met dubbel glas, centrale verwarming en is voortreffelijk geïsoleerd. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Bijkomende kosten voor o.a. gas, elektriciteit, water, afvoer huisafval, internet en tv € 88,00.
Exclusief gemeentelijke heffingen/belastingen.

Geen huisdieren en geen rokers.

Per 1 juni 2019 beschikbaar.

Foto's

foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren foto Rijksstraatweg, Haren

Informatie

Locatie Woonruimte Oppervlakte Kamers Prijs
Haren
Rijksstraatweg 132 A2
Appartement 30m2 2 €534 p/m
excl.
Provincie Gemeente Oplevering Huurperiode Waarborgsom
Groningen Groningen   Gestoffeerd  1 jaar en langer  €622 

Locatie

Delen

Acties