Huren

WBNN helpt u met het vinden van passende woonruimte.

Inschrijven

Inschrijven is GRATIS. Via een inschrijving maakt u uw woonwensen kenbaar. Woonbemiddeling Noord-Nederland helpt bij het vinden van passende woonruimte. Is er geen woonruimte beschikbaar, dan zoeken wij verder binnen ons netwerk.

Inschrijven als huurder Bekijk de voorwaarden

Bezichtiging

Wilt u een woonruimte bezichtigen, dan organiseren wij een geheel vrijblijvende bezichtiging. WBNN is flexibel in dag en tijdstip ook in de weekenden en avonduren is een afspraak mogelijk. Daarbij is altijd onze verhuurmakelaar aanwezig om u te begeleiden en vragen te beantwoorden.

Huren

Wij overleggen uw gegevens, onderhandelen over de ingangsdatum, de staat van oplevering en overige voorwaarden.

Huurovereenkomst

Zodra partijen akkoord zijn stellen wij de concept-huurovereenkomst op. Het opstellen van de huurovereenkomst is maatwerk. De huurder ontvangt daarvan een exemplaar die wij met u bespreken. Na eventuele aanpassingen maken wij de definitieve versie van de huurovereenkomst en zorgen voor de ondertekening.

Sleuteloverdracht/inspectie-rapport

Wij organiseren de sleuteloverdracht en stellen een inspectie-rapport op bij aanvang van de huur. Hierin wordt de status van de woonruimte beschreven, inclusief fotoreportage en de meterstanden.

Service

Ook nadat de huur tot stand is gekomen kunt u een beroep op WBNN blijven doen.