Nieuw Appartement Brinkstraat, Assen (70m2)

Omschrijving

Wonen in het mooiste 3-kamer HOEK-appartement van de Brinkflat
– met het grootste dakterras (35m2)
– op de hoogste woonlaag (4e etage)
– op een TOPlocatie in hartje Assen

Geniet vanuit dit lichte en gemoderniseerde 3-kamer hoek-appartement, of vanaf het balkon of het riante dakterras van een schitterend uitzicht over de sfeervolle Brink/Brinkstraat met o.a. het Drents Museum.

Vanuit het appartement stapt u zo de gezellige binnenstad in om te winkelen, een terrasje te pakken, een bezoek aan een restaurant, café, bar of te genieten van een expositie in het Drents Museum of het bijwonen van een film/theatervoorstelling De Nieuwe Kolk. Bovendien bevindt het appartement zich op korte loopafstand van het NS- en het busstation.

De Brinkflat is toegankelijk via de hoofdentree ('s avonds afgesloten) met een gezamenlijke fietsenstalling. Vanuit de hoofdentree met video intercom komt u in de centrale binnenhal met postbussen, trappenhuis en lift en ook naar uw privé berging in het souterrain.

Indeling hoek-appartement (op de 4e èn hoogste etage)
Entree/hal, garderobe, ruime woonkamer met open keuken, toegang tot het balkon aan de voorzijde en het riante dakterras (35m2) op de hoek voor optimale privacy en een schitterend uitzicht over de stad. De keuken is o.a. voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat 4 zones, luxe afzuigkap, combi magnetron, koelkast en vrieskast.

Vanuit de woonkamer toegang tot 2 ruime slaapkamers.
Slaapkamer 1, met vaste kastenwand, met directe doorgang middels schuifdeur naar de luxe badkamer. De badkamer is uitgerust met inloopdouche, badmeubel met dubbele wastafel, zwevend toilet en ruimte met alle witgoedaansluitingen.

Aan de voorzijde beschikken de woonkamer en de slaapkamer over een elektrisch bedienbare zonnescherm.

Slaapkamer 2, biedt ook een fraai uitzicht op de Brinkstraat/Brink.
Afhankelijk van uw wensen kan deze kamer ook worden gebruikt als eetkamer of werkkamer.

In het souterrain bevindt zich de privé berging.

De maandhuur is inclusief alle servicekosten; exclusief energie en gemeentelijke belastingen/heffingen.

Géén huisdieren en géén rokers.

Beschikbaar per 1 april 2021.

Foto's

foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen foto Brinkstraat, Assen

Kenmerken

Adres
Assen,
Brinkstraat 57
Woonruimte
Appartement
Oppervlakte
70 m2
Kamers
3
Prijs
€ 1095 p/m excl.
Waarborgsom
€ 1095
Oplevering
Gestoffeerd
Huurperiode
1 jaar en langer
Provincie
Drenthe
Gemeente
Assen

Kaart

Delen