Huren

WBNN helpt u met het vinden van passende woonruimte.

Wij overleggen uw gegevens, onderhandelen over de ingangsdatum, over de staat van oplevering en over de overige voorwaarden.

Bezichtiging

Wilt u een woonruimte bezichtigen, dan organiseren wij een geheel vrijblijvende bezichtiging. WBNN is flexibel in het tijdstip van een bezichtiging. Daarbij is altijd onze verhuurmakelaar aanwezig om u te begeleiden en vragen te beantwoorden.

Huurovereenkomst

Komen huurder en verhuurder tot een akkoord? Dan stellen wij de concept huurovereenkomst op waarvan huurder een exemplaar ontvangt die wij met u doornemen. Na eventuele aanpassingen regelen wij de ondertekening van de definitieve huurovereenkomst door beide partijen.

Sleuteloverdracht/inspectierapport

Wij organiseren de sleuteloverdracht, maken een fotoreportage en bevestigen per e-mail de status van de woonruimte. Ook vermelden wij eventuele bijzonderheden, afspraken over wijzigingen/reparaties en door wie, wanneer en voor wiens rekening deze worden uitgevoerd.

Service

Ook nadat de huur tot stand is gekomen kunt u een beroep op WBNN blijven doen.

Inschrijven

Inschrijven is GRATIS, evenals het bezichtigen van woonruimtes. Via een inschrijving reageert u op een specifieke woonruimte uit ons actuele aanbod.

Is er geen passende woonruimte beschikbaar? Houd onze website in de gaten. Ons aanbod wisselt regelmatig. Ook adviseren wij u ons te volgen op Twitter of onze WBNN Facebookpagina te liken. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Direct bellen Online inschrijven

Voorwaarden

Om via WBNN in aanmerking te komen voor woonruimte dient u de bemiddelingsvoorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd. Naast het bevestigen van uw identiteit verlangen verhuurders dat huurders over een regelmatig inkomen beschikken. Voor het opstellen van de huurovereenkomst dient WBNN in het bezit te zijn van onderstaande documenten van huurders:

  • een kopie van een geldig legitimatiebewijs
  • een recente loonstrook of arbeidsovereenkomst
  • (voor studenten) een kopie van een recent "Bericht Studiefinanciering" van de DUO
  • (voor zelfstandigen) een recent uittreksel inschrijving KvK en een recente jaarrekening.