Verhuren

Woonbemiddeling Noord-Nederland is sinds 2006 succesvol actief in verhuur en beheer van woonruimten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Via een groot netwerk van particulieren en relaties binnen het bedrijfsleven en de overheid vindt WBNN snel de geschikte huurder voor uw woonruimte.

Maak een vrijblijvende afspraak voor uitleg over onze werkwijze en een advies. In dit gesprek geven wij inzicht in de verschillende aspecten waar u als verhuurder mee te maken krijgt.

Opname

Om uw woonruimte zo goed mogelijk in de markt te zetten wenst WBNN alle te verhuren woonruimten persoonlijk te zien. Daarbij nemen wij de specificaties van de woonruimte op en maken een uitgebreide fotoreportage.

Advies

Hierbij moet u denken aan de huurprijs, huurperiode, huurverhoging, huuropzegging, het geschikte model huurovereenkomst en het profiel van de huurder.

Marketing

Op de WBNN website presenteren wij uw woonruimte met uitgebreide beschrijving en fotoreportage. WBNN promoot haar website en maakt daarbij gebruik van kanalen, zoals Twitter en Facebook, om uw woonruimte in beeld te brengen bij potentiële huurders. Ook plaatsen wij de woonruimten op diverse woningsites.

Bezichtiging

Woonbemiddeling Noord-Nederland is flexibel in het tijdstip van een bezichtiging. Bij de bezichtiging is altijd een adviseur aanwezig om vragen te beantwoorden of, indien nodig, te overleggen met de aanbieder.

Verhuren

Wil de kandidaat-huurder de woonruimte huren dan vragen wij aanvullende informatie op, zoals legitimatie, inkomensgegevens en eventuele referenties van vorige verhuurders. De aanbieder beslist of de kandidaat-huurder voor de huur van de woonruimte in aanmerking komt. Vervolgens wordt er een huurovereenkomst opgesteld.

Beheer

Woonbemiddeling Noord-Nederland kan het professioneel beheer van uw onroerend goed verzorgen. Tijdelijk of permanent kunnen wij u alle financiële, administratieve en technische beheerstaken uit handen nemen die verhuur van onroerend goed met zich mee brengt.

Indien u geïnteresseerd bent in het uitbesteden van de verhuur of het beheer van uw onroerend goed neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak om een beheerplan op maat te bespreken.